What’s Up?

Tältä sivulta löydät liikkeemme uusimmat tapahtumat ja ajankohtaisimmat kampanjat. Jos haluat pysyä ajan tasalla toiminnastamme, pidä silmällä tätä sivua!

Hyödynnä nettiajanvarausta! Saat 2 e alennuksen varaamalla aikasi nettisivuiltamme.


ALLE 16-VUOTIAILTA EMME VÄRJÄÄ HIUKSIA tai TEE RAKENNEKYNSIÄ.

Kurkkaa tästä linkistä Savonlinnan Ilmeen ystäväpäiväkamppis :) ;


Kerimäen Ilme muuttaa uuteen osoitteeseen! UUSI OSOITE on; Hälväntie 4, 58200 Kerimäki. Tuttavallisemmin vanhan ravintola Mariinon sisäpiha:) Tervetuloa!


MUUTOKSEN TUULIA ELOKUUSSA!

Avaamme uuden Ilme-kampaamon 10.8 Kerimäelle. Savonlinnan Ilmeessä yrittäjänä jatkaa Henna ja Kerimäelle siirtyy Taina. Savonlinnan osoite säilyy ennallaan, mutta siirtyy pari ovea hotelli Tottia lähemmäksi.

27.7-1.8 teemme muuttoa joten liike on suljettu. Savonlinnan tilat on valmiit käyttöön 4.8 ja Kerimäen 10.8. Aikoja voit varata tämänkin viikon ajan nettiajanvarauksella.

Palveluistamme löydät edelleen hiuskäsittelyt sekä Savonlinnasta meikkaukset ja rakennekynnet. Tutuilta nettisivuilta pääset molempien liikkeiden ajanvaraukseen ja palvelemme yhdessä edelleen esimerkiksi isompia hääseurueita molemmilla paikkakunnilla.

Seuraa ilmoitteluamme facessa ja nettisivuilla.

hiustenleikkaus-kamppis_2.jpg

3.3.2015

Liikkeesämme työskentelee syksyllä valmistuva opiskelija 10.4 saakka. Rita tekee kaikkia parturi-kampaajan töitä. Ritan tekemistä töistä saat -30% alennuksen.

OLEMME LOMALLA 22.-28.12.14! Hyvää joulua!

31.10.2014 Isänpäiväkamppis!

Lahjakortti isänpäivälahjaksi hiushemmotteluun. Sisältää hiustenpesu, hiuspohjanhieronta, leikkaus ja oikeanlaiset tuotteet kotihoitoon. (sampoo&vaha)

47 eur (arvo 66 eur)

3.10.2014 Kynsikamppis

Uudet kynnet+ensimmäinen huolto yhteensä 100€ (norm.154€)
Varaa aikasi soittamalla 015 515 121 tai netistä 24/7

3.9.2104 Hyödynnä HETI VAPAAT-ajat ja nettiajanvaraus

Voit tulla meille myös ilman ajanvarausta,jos tuoli on vapaana. HETI VAPAAT-hiustenleikkausajat saat edullisemmin. Myös varatessasi hiustenleikkauksen netistä saat alennuksen.


5.8.2014 Töitä tarjolla!

Etsimme tiimiimme osa-aikaista kestoripsien tekijää, paikkaamaan vakituisen tekijän opiskelupäiviä ajalle syyskuu-kesäkuu. Ota rohkeasti yhteyttä!

18.6.2014 Uudet verkkosivut

Päivitimme verkkosivumme uuteen uskoon, sillä haluamme palvella asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt löydät sivuiltamme helpommin tietoa palveluista ja henkilökunnastamme. Tutustu ja ota yhteyttä!