Kampaamopalvelut ja hemmottelut Savonlinnasta

Ilme Hair & Beauty on oikea liike jokaiselle hemmottelua ja uudistusta kaipaavalle asiakkaalle. Tarjoamme liikkeessämme Savonlinnan keskustassa kampaamopalvelut, meikkaukset, rakennekynnet ja vartalosokeroinnit. Kerimäellä keskitymme hiuspalveluihin; permanenteistä juhlakampauksiin ja pidennyksiin. Me uudistamme sinut päästä varpaisiin!

Muistathan, että meillä on myös helppokäyttöinen nettivarausjärjestelmä. Varaa aikasi heti!

Laaja valikoima hoitoja

Hiukset
Kampaamopalveluihimme kuuluvat hiusten leikkaukset ja värjäykset sekä kiharakäsittelyt ja kampaukset. Tuotteemme ovat laadukkaita ja osaamisemme laajaa.

Rakennekynnet
Teemme asiakkaillemme rakennekynnet hellävaraisella, mutta kestävällä geeli-menetelmällä. Kynnet voidaan räätälöidä aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan.

Meikkaukset
Jos haluat tehdä juhlapäivästä vielä vähän erityisemmän, tule meille meikkaukseen! Olipa kyseessä sitten hääpäivä, syntymäpäiväjuhla tai vaikkapa treffi-ilta keskellä viikkoa, kaunis meikki piristää aina.

Tarjoamme yllä mainittujen palvelujen lisäksi myös lisäpalveluja, niin sanottuja side ordereita. Voimme esimerkiksi värjätä kulmasi vaikkapa hiusvärin vaikutusaikana!